Voorstellingen

Theatervoorstellingen rondom cultuur en identiteit

Amar heeft door de jaren heen verschillende theatervoorstellingen ontwikkeld. Voorstellingen die u aan het nadenken zetten over cultuur en identiteit, terwijl u dubbel ligt van het lachen. Deze voorstellingen kunt u boeken.

 

TrAli-flyer-A6
Amar speelt ALI
Over de grote gevolgen van persoonlijke beslissingen. Amar speelt ALI is een voorstelling voor iedereen die conflict zoekt, of er juist niet in gelooft. ALI is een hele samenleving in 1 persoon. ‘In Nederland is het nooit bewolkt, maar de zon wordt hier te vaak in de watten gelegd’.
Tekst en spel: Amar.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > Aanvraag Lesbrief

 

Trwit-flyer-A6
Amar speelt WIT
Wat is ‘wit’ nou eigenlijk?
Amar komt in een witte wijk terecht en gaat op zoek naar de witte identiteit in Nederland. Hij gaat op vakantie naar het bastion der ongebroken witheid: de camping. Wit gezien door een gekleurde bril.
Tekst en spel: Amar.

 

Amar speelt in de klas

Persoonlijke ontwikkeling door theater, quiz en spel.

Met ‘Amar speelt in de klas’ brengt Amar theater, quiz en spel naar de klas om leerlingen bewust te maken van hun gedrag, en ze te laten zien dat ze daar zelf invloed op hebben.

Een interactieve show met thema’s als identiteit en uitsluiting, maar ook werken in het bedrijfsleven: welke gedragscodes gelden er en welke skills heb je nodig om succesvol te zijn?

Tekst en spel: Amar.                                               Naslagwerk achteraf beschikbaar!

 

Amar & Mikael spelen SPOT

Over vooroordelen, vriendschap en loyaliteit

SPOT is een voorstelling over identiteit en over keuzes die je maakt in de wereld van nu. Over verschillen en kleuren. Waar ligt de grens van een vriendschap? Hoe ver mag je gaan met grappen maken? Is schelden ook een vorm van vrijheid? Wie ben jij en wie bepaalt dat?
Inclusief: Nabespreking en Lesbrief.
Tekst en spel: Amar en Mikael.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – >  Aanvraag Lesbrief

 

Regie: George Isherwood

Techniek: Hans van Munster

CJPweb