AMAR OP MAAT

THEATER OF COMEDY OP MAAT

Scholen: interactieve voorstelling over opvoeden, voor ouders

Deze voorstelling over opvoeden kun je als school boeken voor de ouders. Je creëert zo een win-win situatie. Ten eerste krijgen de ouders op een lichte, humoristische manier nieuwe inzichten in de opvoeding. Ten tweede heb je als leerkracht een luchtig maar herkenbaar referentiepunt als je bij oudergesprekken het gedrag van het kind bespreekt.

Amar stemt deze voorstelling helemaal af op de situatie bij jou op school, voor optimale herkenbaarheid. Je kunt deze voorstelling inzetten voor zowel basisonderwijs als voortgezet onderwijs

 

 

 
 

Scholen: interactief theater over omgangsvormen

Is er sprake van een bepaalde verharding op school? Amar heeft met interactief theater op maat al op vele scholen die verharding op een luchtige manier weten te doorbreken.

Als je deze voorstelling boekt voor leraren, dan zorg je ervoor dat leerkrachten weer op één lijn komen over het corrigeren van leerlingen die te ver gaan.

Amar kan ook een voorstelling over omgangsvormen toespitsen op de leerlingen. Ze leren dan samen wat een gezonde manier is om een conflict uit te spreken, zodat ze niet in een vechtsituatie terecht komen.

 
 

 

Stand-up of theater voor feesten, congressen, festivals en trainingsdagen

Geef je congres, trainingsdag, festival of feest een flinke dosis energie en humor: boek een theatervoorstelling of stand-up comedy act! Met een korte, pakkende act til je de sfeer naar een hoger niveau. Je kunt kiezen uit bestaand materiaal, en je kunt ook exclusief materiaal op maat laten ontwikkelen rond je doelstelling of thema.

 

 

 

XL-variant van In de klas

De voorstelling In de klas kun je ook boeken in een uitgebreidere variant, als je een klas hebt waar conflicten spelen. Amar houdt dan meerdere sessies van 70 minuten, waarin de leerlingen met elkaar leren wat wel oké gedrag is en wat niet. Ze maken hier samen afspraken over, die ze aan de wand hangen om ze regelmatig met elkaar op te volgen. Zo maken ze groepsprocessen bespreekbaar.

Inmiddels hebben al heel wat klassen zo een moeilijke situatie om weten te zetten in een wijze les voor het leven.

 
 

 

Ideeën bespreken met Amar?

Mail, bel of WhatsApp gerust even!