Trainingen

Tststrip

Ontdek de effectiviteit van leren door zélf te ervaren.

 

Trainingen voor bedrijven en scholen
Amar zet verschillende spelvormen en creatieve werkvormen in om bij u in de organisatie resultaten te bereiken. Een sterkere samenwerking in uw team bijvoorbeeld, of betere communicatie. Persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers. Of het concreet maken van een specifiek project op uw school.

Voorbeeldthema’s

•  Straatcultuur
•  Culturele diversiteit
•  Omgaan met agressie
•  Communicatie

 

Bedrijven en organisaties

Amar geeft workshops en trainingen voor studiedagen en netwerk- en themabijeenkomsten. Op praktische en creatieve wijze komen verschillende thema’s aan de orde. Dit kunnen bijvoorbeeld uitdagingen of problemen op de werkvloer zijn. Of concrete thema’s als agressie of communicatie. En alles daartussenin.

 

Jongeren

Amar is een bevlogen en doeltreffende trainer voor jongeren. Hij kent deze doelgroep als geen ander. Ook traint Amar organisaties en volwassenen in het werken met jongeren en met maatschappelijke thema’s en vraagstukken die jongeren aangaan.

 

Altijd maatwerk

De trainingen worden altijd volledig op maat ontwikkeld, in overleg. Bij elke workshop of training hoort bovendien een evaluatie en nazorg, om terug te blikken en het geleerde en ervarene nog eens samen op een rijtje te zetten.

 

Benieuwd wat Amar voor u kan bereiken?

 

Neem vrijblijvend contact op >